LANCASTER GATE

Budget £250,000+

This project involved a deep refurbishment of the lower ground floor of a beautiful 4 storey family home in Lancaster Gate. The work involved creating a large, open plan kitchen dining area including a bespoke black American walnut kitchen, a polished concrete floor, a two-sided glass tunnel fireplace in the centre of the room and a custom-made mirror wall. We worked with architectural lighting specialists John Cullen to curate the perfect lighting design and create a home photography studio. This project also saw us install a huge 65-million-year-old fossil to the main entrance hall which involved building a wall and a bespoke solid walnut plinth. It took a lot of logistical planning (including removing the front door and door frame) and a lot of hands on deck, but it was incredibly rewarding to see this stunning piece of art take centre stage in our client’s home.

Hearne House Lancaster Gate2
Hearne House Lancaster Gate2

Hearne House Lancaster Gate4
Hearne House Lancaster Gate4

Hearne House Lancaster Gate1
Hearne House Lancaster Gate1

Hearne House Lancaster Gate2
Hearne House Lancaster Gate2

1/3